Indhent tilbud på rengøring i Sulsted


  • Spar op til 30% på rengøring
  • Udvalgte rengøringsfirmaer i Sulsted
  • Gratis og uforpligtende

Rengøringsfirma i Sulsted

Helge Kristian Steffensen

Rengøringsfirma
Kuskgårdsvej 39, 9381 Sulsted
98260316
CVR 25496965

1. Rengøringsopgave fra Sulsted

Opgave

Ugentlig rengøring af 5 rum Sulsted

Forløb

Fagharent blev hyret af kunden til at lave "Ugentlig rengøring af 5 rum Sulsted" tirsdag den. 13 februar 2024. Der gik kun 8 timer 52 min fra opgaven blev oprettet til at kunden fandt det rette rengøringsfirma.

Udført

13 februar 2024

Gå til opgaven →

2. Rengøringsopgave fra Sulsted

Opgave

Rengøring hver anden uge af 2 badeværelser Sulsted

Forløb

Fagharent blev hyret af kunden, i konkurrence med et andet rengøringsfirma, til at lave "Rengøring hver anden uge af 2 badeværelser Sulsted" mandag den. 12 juli 2021. Kunden modtog det første tilbud efter kun 1 time 31 min fra Vendsyssel Rengøring. Tilbuddene var i gennemsnit på 176 kr.

Udført

12 juli 2021

Gennemsnitlig bud

176 kr

Gå til opgaven →


Jeg søger rengøringshjælp Sulsted Almindelig ugentlig rengøring Sulsted Forskellige rengøringsopgaver Sulsted


Kun et rengøringsfirma fundet i Sulsted. Hvis du ikke fandt det rigtige rengøringsfirma i Sulsted, prøv eventuelt at finde et rengøringsfirma i nærheden. Indhent tilbud fra et rengøringsfirma i Aalborg eller Hjørring.

Sulsted Tømrer Og Totalhåndværker ApS, Sulsted - De Gule Sider

Kontaktinformation på Sulsted Tømrer Og Totalhåndværker ApS Sulsted, Vi er et rengøringsfirma, som leverer og udfører rengøringsopgaver i ind- og udland.

Sulsted Tømrer Og Totalhåndværker ApS, Sulsted - De Gule Sider

Kontaktinformation på Sulsted Tømrer Og Totalhåndværker ApS Sulsted, Vis ruteplan. Vi er et seriøst rengøringsfirma med stor erfaring inden for rengøring og  

rengøring sulsted - krak.dk

Rengøring - rengøringsselskaber, rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, anden rengøring af bygninger og erhvervslokaler - firmaer, adresser, 

Vinduespudsere Sulsted - Krak.dk

Vinduespudsere - rengøringsselskaber, rengøring, vinduespolering, vinduespudsere, trappevask, erhvervsrengøring, ejendomsservice - firmaer, adresser, 

Vinduespudsning i Tylstrup - JC Polering & Rengøring

Vi udfører kvalitets vinduespolering i Sulsted og Tylstrup - både hos private kunder såvel som erhvervskunder.

9381 Sulsted Rengøring og vinduespudsning - Søg efter

Jeg er en frisk knægt på 15 år som søger job i Aalborg området. Jeg tager et job 100% seriøst og arbejder altid hårdt. Jeg gøre altid hvad bossen siger. Jeg er 

stanville værktøjsvogn | sulsted - guloggratis.dk

31. mar 2018 Stanville værktøjsvogn, Fin værktøjsvogn med fire skuffer og arbejdsbord. Trænger til rengøring og lidt olie.Køb, salg og leje af nyt og brugt:

Nyheder @ Bilgaarden Hostrup A/S - Sulsted

6/3-2017 Af: Jens Sønderup [email protected] SULSTED: flere måder være gavnligt at forkæle din bil med en god omgang rengøring og pleje.

Vinduespolering i Sulsted og omegn - Bruhn Nørgaard - Fokus på

Vinduespolering og vinduesvask i Sulsted og Tylstrup. Bruhn Nørgaard har afdelinger i Aalborg, Nibe og Nørhalne. Kvalitet med fokus på mennesker.